චොක්ලට් චිප් කුකීස්
අවශ්ය ද්රව්ය :-
- සුදු සීනි කෝප්ප ¾ යි
- දුඹුරු සීනි කෝප්ප ¾ යි
- බටර් හෝ මාගරින් කෝප්ප 1 යි
- වැනිලා තේ හැඳි 1 යි
- බිත්තර 1 යි
- පාන් පිටි කෝප්ප 2 ¼
- බේකින් සෝඩා තේ හැඳි 1 යි
- ලුණු තේ හැඳි භාගයයි
- හොඳින් කැබලි කරගත් කජු ඇට කෝප්ප 1 යි
- කුඩාවට කඩාගත් චොකලට් කැබලි අවුන්ස 12 යි
අවන් එක ෆැරන්හයිට් අංශක 375ට රත් preheat කරන්න. ( සෙල්සියස් අංශක 190)
සීනි , බටර් , වැනිලා සහ බිත්තරය විශාල බෝල් එකක දමා හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
හලාගත් පිටි, බේකින් සෝඩා සහ ලුණු එයට එක කරන්න. ( මිශ්රණය තරමක් ඝන වේවි.)
කඩාගත් කජු ඇට සහ චොක්ලට් කැබලි එයට එක් කරන්න.
මේස හැඳි එකක ප්රමාණය බැගින් ගෙන තෙල් කඩදාසියක් මත තැබූ තැටිය මත රවුමට අතුරන්න.
ලා දුමුරු පාට වෙන තුරු විනාඩි 8 ක් 10 ක් පමණ බේක් කරන්න. ( මැද මෘදුවට තිබේවි)
කඩදාසියෙන් ඉවත් කර කම්බි රැක් එක මත තබා සිසිල් කරන්න.
උපුටා ගැනීම : kitchen.tharunaya.us
Comments
Post a Comment